Gehaakte cadeaus!

Het assortiment van Geschenkpakket, proberen wij steeds weer te verbeteren en uit te breiden. Altijd zijn wij op zoek naar nieuwe, en leuke ideeën. (Dus tips zijn dan ook altijd welkom!). Want er zijn natuurlijk nooit genoeg leuke cadeautjes! Gelukkig zijn er een hoop ondernemers en onderneemsters met hele leuke producten en creatieve ideeën. Zeker in deze lastige tijden is het leuk om samenwerkingen aan te gaan met kleinere ondernemers. Zo houden we elkaar aan het werk.

Een van die creatieve onderneem(STER)s is Monique. Al een aantal jaren haakt zij de mooiste haaksels. De haaksels vormen inmiddels bij elkaar een kleine dierentuin. Van koeien tot schapen. Teddy beren tot lieve konijnen. Maar ook kleine schildpadjes en olifantjes. De haaksels komen in allerlei kleuren en vormen. (Monique maakt ook op aanvraag). Deze haaksels zijn natuurlijk heel erg leuk in kraam- en baby pakketjes. Het eerste knuffeltje van een kindje wordt meestal een leven lang herinnerd. En niets is natuurlijk zo leuk als een handgemaakt en persoonlijk cadeau. Een cadeau dat iemand echt raakt.

Een lieve teddy rammelaar
Een olifantjes rammelaar

In de webshop staan al wat mooie haak creaties, bent u op zoek naar wat anders? Vraag dan gerust naar de vele mogelijkheden of neem een kijkje op het instagram profiel van Monique (monique_haaksels)! Wij denken graag met u mee. Dan maken we er samen een waanzinnig pakket van!

Kerstpakketten 2019!

Buiten hoor je zacht de wind waaien. Als je door het raam naar buiten kijkt, zie je sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen. Één magische witte wereld. Gelukkig is het binnen lekker warm. Het hout in de kachel knettert, en de vrolijke lichtjes dansen om je oren. Op de radio hoor je ‘It’s beginning to look a lot like…’. Kerst, het is kerst! Onder de kerstboom ligt een stapel met cadeaus, die nog heel even moeten wachten om uitgepakt te worden. Kleurrijk, met gouden linten, kerststerren, en groene kersttakjes.

‘It’s beginning to look a lot like Christmas’

Michael Bublé

Kerst, de tijd van samen zijn, gezelligheid, en vooral veel liefde. En hoe laat je nou beter je liefde zien, dan door een persoonlijk cadeau? Ontdek alle kerstcadeaus in de webshop, of stel jou persoonlijke cadeau zelf samen. Maak de af met een persoonlijke boodschap!

Eigen lijn

De Borrelboom

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Geschenkpakket. Misschien is het je al opgevallen dat er sinds kort een aantal dingen veranderd zijn in het assortiment. Dat klopt! Geschenkpakket is een eigen lijn gestart. Maar wat houdt dat nou in, een eigen lijn? Geschenkpakket wilt graag een uniek, bijzonder en persoonlijk cadeau bieden. Met deze nieuwe, zorgvuldig uitgekozen producten, zorgen wij voor dat bijzondere cadeau!

We zullen zeker producten in de pakketten houden die niet door ons zelf zijn gemaakt. Simpel weg omdat je goede producten, niet altijd beter kan maken dan ze al zijn. En we willen natuurlijk wel de kwaliteit hoog houden!

Vanaf 10 pakketten en meer, heeft u de mogelijkheid tot persoonlijke bedrukking van de producten. Neem gerust contact op voor de vele mogelijkheden!

Snippers whisky

Vandaag schrijf ik een stukje over de Snippers Whisky van Spek Amsterdam. Voor mijn pakketten ben ik altijd op zoek naar unieke en originele cadeaus. En wat is er nou origineler dan je eigen drank maken? Op www.geschenkpakket.nl bied ik de Whisky van Snippers aan. Er zijn hier nog twee andere varianten van, namelijk zelf Gin en zelf Rum maken. Mocht je dit heel leuk vinden, stuur dan een mailtje! Er is altijd wel iets te regelen.

Doe het zelf! De whisky van Snippers maak je zelf. De glazen flesjes zijn gevuld met houten snippers die afkomstig zijn van gebruikte Schotse Whisky vaten. De snippers laten langzaam hun smaken en aroma’s af wanneer je hier bijvoorbeeld jenever of vodka aan toevoegd. Maak dus zelf je eigen whisky!

Hieronder staan de stappen beschreven hoe je de Whisky maakt!

Stap 1: voeg de drank (bijv. jenever of vodka) toe aan de glazen fles

Stap 2: Laat de fles een paar maanden op een coole, donkere plek rusten

Stap 3: Filter de whisky door een (koffie)filter voor je het drinkt

Stap 4: Geniet! En probeer ook een andere variant